Extraescolar


Cursos trimestrals de 21 hores de navegació en grup (7 a 18 anys), aprofita al màxim els teus dissabtes, fes d'aquest esport la teva passió juntament amb els teus amics de mar. 


DURADA

21h
6 sessions de 3,5h

PREU CURS

220

Per alumne

EL CURS INCLOU


· Tècnics/ques titulats

· Material nàutic

· Llanxes de seguretat

· Assegurança d'accident

· Ús de vestidors

· Armilla de flotabilitat

· Aparcament gratuït

FUNCIONAMENT

Els cursos són de 21 h distribuïdes en 6 sessions. Cada una s'estructura en una part teòrica a l'inici, on s'imparteixen els continguts que després s'aplicaran a l'aigua, i una part pràctica a l'aigua on es plantejaran diversos exercicis per posar en pràctica els continguts teòrics.

Practicar l'esport en mig de la natura, amb grups i poder millorar la tècnica i formar-se com a navegants adquirint els valors de mar.

Els continguts i les embarcacions a utilitzar s’estructuren en funció del nivell dels alumnes i de les condicions climatològiques. L’objectiu final és que sigueu capaços de preparar l’embarcació, navegar i tornar a terra de manera autònoma. Un cop superat el nivell avançat, l’instructor o instructora serà qui us validarà si heu assolit el nivell suficient i us donarà l’habilitació per poder navegar autònomament amb les nostres embarcacions i poder-vos abonar a flota.
Ens adaptem als teus horaris perquè puguis navegar al teu aire.


Millora la tècnica

Ens adaptem a les teves necessitats, 1 hora per perfeccionar la teva navegació amb un instructor/a al teu costat.

Sessions individuals per millorar la tècnica